Guardiola:"Taraftarsız maçın bir anlamı yok!"

İngiltere Premier League takımlarından Manchester City'nin İspanyol teknik direkörü Pep Guardiola, Covid-19'un futbol maçlarına etkileri hakkında konuştu.

SPOR 11.03.2020, 09:25 11.03.2020, 17:48
Guardiola:"Taraftarsız maçın bir anlamı yok!"

Taraftar olmadan futbolun bir anlamı olmadığını belirten İspanyol Teknik adam, "Eğer taraftarlar maçlarımızı izlemeye gelemiyorsa oynamanın bir manası yok. Onlar olmadan oynamamayı tercih ederim" dedi.

Arsenal maçı öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Guardiola, yenitip koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla maçların seyircisiz oynanmamasını, bunun yerine ertelenmesini istedi.

Birçok ligde seyircisiz maçların oynanmaya başladığını ifade eden Guardiola, bu önlemin yakında İngiltere'de de olacağını düşündüğünü söyledi.

Tarafarları olmadan furbolun bir anlamı yok diyen İspanyol hoca, "Eğer taraftarlar maçlarımızı izlemeye gelemiyorsa oynamanın bir anlamı yok. Onlar olmadan oynamamayı tercih ederim." ifadelerini kullandı.

Sağlığın hayattaki en önemli şey olduğunu belirten Guardiola, "Taraftarlarımızla beraber oynamak isteriz. Virüs tehlikesi daha da uzarsa futbolun bir anlamı yok." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)