Guardiola'nın gözü o Türk oyuncuda!

Premier Lig'de Leicester City takımındaki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Çağlar Söyüncü, Pep Guardiola'nın transfer listesine girmeyi başardı.

SPOR 14.10.2019, 16:21
Guardiola'nın gözü o Türk oyuncuda!

Manchester United'a transfer olan Harry Muguire'ın boşluğunu dolduran Çağlar Söyüncü, 6 hafta içerisinde göstermiş olduğu oyunla tüm beğenileri üzerine topladı.

İngiliz bası Daily Express'taki habere göre; Çağlar, sakatlıklar sonrasında savunmada problemler yaşayan Manchester City'nin listesinde üst sıralarda yer almayı başardı.

Aymeric Laporte ve John Stones'un eksikliğinden dolayı Manchester City'nin devre arasında savunmaya takviye yapacağı açıklandı.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu

Millî oyuncunun Premier Lig'de fazla forma giymemesine rağmen Manchester City'nin sorunlarını çözebileceği belirtildi. Çağlar'ın Magure'in ayrılmasının ardından takıma çabuk uyum sağladığı ve Guardiola ile daha üst seviyeye ulaşabileceği ifade edildi.

Pep Guardiola'nın, Çağlar Söyüncü ile birlikte stoper listesinde 4 ismin daha bulunduğu ve kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)