Göztepeli Halil Akbunar: “Düşme hattındayız ama umudumuzu kaybetmedik” 

29 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe’yi evinde konuk edecek Göztepe’nin kaptanı Halil Akbunar, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Akbunar, takımın üzerindeki şanssızlığı atacağını ve evlerinde 3 puanın sahibi olacaklarını ifade etti. 

SPOR 26.11.2021, 14:12 28.11.2021, 09:18
Göztepeli Halil Akbunar: “Düşme hattındayız ama umudumuzu kaybetmedik” 

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında kapsamında 29 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak olan İzmir’in en eski takımlarından Göztepe, karşılaşmaya şimdiden hazır durumda. Takım kaptanı Halil Akbunar, çok uzun bir aradan sonra taraftarlarla tam kapasite şekilde buluşacakları için heyecan duyduklarını ve bu memnuniyetten ötürü performanslarının artacağını vurguladı.

 

“Şanssızlığımızı kıracağız” 

Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akbunar, şu ifadeleri kullandı: “Bizim için takımların bir önemi yok. Biz her maça 3 puan için çıkarız. Karşımızda kimin olduğu umurumuzda değil. Bizim için önemli olan 3 puan. Bu maçta da inşallah gol atan taraf biz olacağız. Fenerbahçe’ye karşı daha önce gol atabildim. Pazartesi günü de umarım bu gerçekleşecek.” 



Göztepe, iç sahada az puan topladı 

Halil Akbunar: “Bu sezon iç sahada topladığımız puan sayısı az. Pozisyonlara girebiliyoruz fakat puan alamıyoruz. Şanssızlığımızı umarım pazartesi günü kıracağız. Bu hep böyle gitmez. Önce şanssızlığı kıralım sonra goller art arda gelecek. Takımızın oyunu ve oyuncuları kaliteli fakat buna karşın düşme hattındayız. Taraftarlarımız ister istemez olumsuz şeyler düşünüyorlar fakat biz düşünmüyoruz. Biz umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyiz. Göztepe hep burada.” 

Yorumlar (0)