Göztepe tarihi olayla Süper Lig'e veda etti

Süper Lig'deki 34'üncü hafta müsabakasında Gaziantep FK ile Göztepe, 1-1'lik skorla berabere kaldı. İzmir temsilcisinin ligin bitimine dört hafta kala küme düşmesi kesinlik kazandı. Maç gerçek bir fair-play örneğine sahne oldu.

SPOR 23.04.2022, 18:45
Göztepe tarihi olayla Süper Lig'e veda etti

Ligin 34'üncü hafta karşılaşmasında Gaziantep FK ile Göztepe kozlarını paylaştı. İki ekip 1-1 berabere kalarak 1'er puana razı oldu. 

Gaziantep'te fair-play örneği

90+3'üncü dakikada Recep Niyaz'ın faul yapması sebebiyle Gaziantep FK'lı futbolcular topu bıraktı fakat meşin yuvarlağı bir anda önünde bulan Adis Jahovic takımını öne geçiren golü kaydetti: 0-1

90+4'üncü dakikada ise sarı-kırmızılı futbolcular attıkları golü etik bulmayarak Gaziantep FK'li futbolculara kaleyi açtı. Meşin yuvarlağı santra çizgisinden alan Figueiredo da boş kaleye golünü attı: 1-1

90+4'üncü dakikada file bekçisi Arda Özçimen'in müdahalesinin ardından Kitsiou, yerde kaldı. Maçın hakemi Mustafa Kürşad Filiz, penaltı noktasını işaret etti.

90+4'üncü dakikada meşin yuvarlağın başına geçen Muhammet Demir ise kırmızı-siyahlı taraftarların isteği doğrultusunda meşin yuvarlağı dışarıya attı.

Göztepe küme düştü

Müsabakada 1-1'lik skorla tamamlandı.

Bu sonuçla birlikte Göztepe'nin puanı 27'de kaldı ve küme düştü.













Yorumlar (0)