Göztepe Kulübü'nden Abramovich açıklaması!

Chelsea takımın sahibi olan Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı iddia ediliyordu. İddialara ilişkin Göztepe'den resmi açıklama geldi.

SPOR 05.04.2022, 20:23 Hakan Öksüz
Göztepe Kulübü'nden Abramovich açıklaması!

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, Göztepe'yi satın alacak mı? Bu soru, birkaç haftadır Türk spor basınında yer buluyor. Haberlere göre Rus iş insanı, Göztepe'yi satın alma anlaşmasını çoktan tamamladı. Peki bu iddiaların gerçekten de aslı var mı? Göztepe Kulübü'nün konuya ilişkin resmi açıklaması bekleniyordu. O açıklama nihayet geldi.

"Yok böyle bir şey, gerçek haberi bizden alacaksınız"

Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı iddialarıyla ilgili konuşan Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kendilerinin de bu iddiaları ilk kez medyadan duyduğunu dile getiren Papatya, "Yapılan görüşmelerde henüz kesin bir karara varılamadı. Görüşmelerin olgunlaşmasını bekliyoruz. Gerçekten bir gelişme olduğunda ilk haberi bizden alacaksınız. Resmi olarak duyuracağız." dedi.

Kulüp başkanı Mehmet Sepil istifa etmişti!

Ligdeki kötü gidişatını bir türlü sonlandıramayan Göztepe, düşme potasında mücadele veriyor. Kulübün sahibi ve başkanı olan Mehmet Sepil, önceki günlerde yaptığı istifa açıklamasıyla gündeme gelmişti. Takımın düşme hattında olmasından dolayı eleştirilen Sepil, hem başkanlıktan hem de yönetim kurulu başkanlığından çekilmişti.

Göztepe, lige tutunmak istiyor!

Süper Lig'de geride kalan 31 haftada 27 puan toplayan İzmir ekibi Göztepe, 18'inci sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 5 maçından da mağlup ayrılan Göztepe, bu hafta sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Göztepe'nin, ligde kalmak için 36 puanla 16'ncı sırada yer alan Giresunspor'u geçmesi gerekiyor. Göztepe taraftarı, ligin bitiminde 7 hafta kaldığını ve bu hedefin zor da olsa başarılabileceğini düşünüyor.

Yorumlar (0)