Göztepe'den Ricardo Quaresma sürprizi!

Göztepe’nin, Kasımpaşa ile yol ayrımına gelen Portekizli Ricardo Quaresma ile ilgilendiği ileri sürüldü.

SPOR 07.01.2020, 13:54 12.01.2020, 15:48
Göztepe'den Ricardo Quaresma sürprizi!

Transfer döneminde yeni bir takıma geçmesi gündeme gelen 36 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılı ekibe önerildiği iddia edilirken, Quaresma’nın ülkesinin millî takımından da yakın arkadaşı olan kaptan kaleci Beto’nun da transfer için araya girdiği belirtildi.

Quaresma’nın Beto’yla iletişim halinde olduğu, Göztepe ve İzmir hakkında bilgiler aldığı ifade edildi. İkinci yarıda Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne taşınacak Göz-Göz’de yönetimin Quaresma’nın maliyetiyle ilgili hesaplar yapmaya başladığı dile getirildi.

Hücum bölgesine yıldız transfer gerçekleştirmeyi hedefleyen Başkan Mehmet Sepil’in Quaresma için şartları zorlayacağı düşünülüyor. Sporting Lizbon’da kariyerine başlayıp Porto, Inter, Chelsea ve Barcelona gibi dünya takımlarda oynayan Portekizli, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş’a imzasını attı. 

Siyah-beyazlı ekipte 3 sezon forma giydikten sonra Birleşik Arap Emirlikleri ve Portekiz’e giden başarılı oyuncu, 2015-2016’da tekrar Beşiktaş’a geldi. Siyah-beyazlı ekipte 2 kez şampiyonluk yaşayan Quaresma, bu sezon başında Kasımpaşa’ya transfer oldu. Kasımpaşa’da 13 karşılaşmada forma giyen başarılı oyuncu 3 gol attı. Göztepe’nin ara dönemde en az 3 oyuncuyu renklerine bağlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)