Göztepe'de hedef Kerim Frei!

Süper Lig'de deplasmanda lider Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak devreyi 23 puanla 10'uncu sırada bitiren Göztepe, transfer çalışmalarına başladı.

SPOR 31.12.2019, 13:23 12.01.2020, 16:41
Göztepe'de hedef Kerim Frei!

Hücuma takviye yapmayı hedefleyen Göztepe'de teknik direktör İlhan Palut'un da Kerim transferine onay verdiği ve yönetimin Medipol Başakşehir'le görüşmelere başladığı iddia edildi.

Başakşehir'de bu sezon çok fazla forma şansı yakalayamayan 26 yaşındaki futbolcunun da Göztepe'ye gelmeye olumlu yaklaştığı, transferin en kısa sürede resmiyet kazanacağı tahmin ediliyor.

Futbol kariyerine İngiltere'de başlayıp Fulham ve Cardiff City'de oynadıktan sonra 2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a imzasını atan başarılı oyuncu, 2016-2017'de yeniden İngiltere'ye dönüp Birmingham'da forma giydi. Ertesi sezon bu defa Medipol Başakşehir'e transfer olan Kerim Frei, geçtiğimiz sezon İsrail ekibi Maccabi Haifa'ya kiralanmıştı.

Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir'de 101 karşılaşmaya çıkan oyuncu 10 gol kaydetti. Kerim'in Başakşehir'le 2021 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Dış transferde atak yapmak isteyen İzmir ekibinde gidecek oyuncularda da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Toplam 34 oyuncusu olan Göztepe'de Borges, Yasin, Deniz, Eren ve Sanneh gibi oyuncularla yola devam edilmeyeceği belirtildi. Yönetimin bu oyuncular için gelen teklifleri değerlendirdiği, gerekirse oyuncularla masaya oturulup karşılıklı anlaşma yoluna gidileceği ileri sürüldü.

Yorumlar (0)