Göztepe 20 Nisan'da idmanlara başlıyor...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, 20 Nisan tarihinde antremanlara başlamayı hedeflediklerini söyledi.

SPOR 10.04.2020, 13:58
Göztepe 20 Nisan'da idmanlara başlıyor...

İlhan Palut basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde son olarak oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ardından oyuncuların evde çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Ev antreman sürecine 1 hafta ara verdiklerini ifade eden Palut, "Ev antrenman süreci çok uzadığı için, 3 gün önce 1 hafta ara verdik. Ligin şu anda 7 Haziran haftasında başlayacağını düşünüyoruz. O nedenle 20 Nisan'da dörderli gruplar halinde sosyal mesafeye uyarak çalışmalara başlayacağız. Daha sonra 27 Nisan'da tüm takım olarak antrenmanlara başlayacağız. Bu süreçte liglerin başlama tarihiyle ilgili yeni bir karar çıkarsa, süreci gözden geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Evdeki çalışmalarla futbolcuların performans düşüşlerini yavaşlatmayı hedeflediklerini belirten Palut, "Daha önce ligler ağustos ayında başladığı için serzenişlerimiz olurdu. Ancak olağanüstü bir durum var. Herkesin fedakarlık yapması gerekiyor. Sıkıştırılmış bir takvim olacak ama önümüzdeki takvime uyacak." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)