Golcü Joao Pedro, Fenerbahçe formasıyla ilk idmanına çıktı!

Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu rövanş maçında 27 Temmuz Çarşamba günü Dinamo Kiev'i ağırlayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını Jorge Jesus öncülüğünde sürdürüyor. Yeni transfer Joao Pedro'nun takımla birlikte ilk antrenmanına çıkması yüzleri gülümsetti.

SPOR 23.07.2022, 00:15 Hakan Öksüz
Golcü Joao Pedro, Fenerbahçe formasıyla ilk idmanına çıktı!

Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 27 Temmuz Çarşamba günü oynanacak rövanş maçı için yaptığı hazırlıkları sürdürdü. İtalyan ekibi Cagliari'den transfer edilen 30 yaşındaki hücüm oyuncusu Joao Pedro'nun da idmana katıldığı görüldü.

Joao Pedro antrenmana çıktı

Fenerbahçe ile ilk antrenmanına çıkan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu, takım arkadaşlarıyla tanıştı. Jorge Jesus yönetiminde salonda gerçekleştirilen kuvvet çalışmasıyla başlayan antrenman, sahada yapılan ısınma ve çabukluk hareketleriyle devam etti.

Pas çalışması yapan futbolcularını sık sık uyaran Portekizli teknik adam Jorge Jesus, etkili paslar sayesinde maçın kaderinin değişebileceğini sık sık tekrarladı. Dinamo Kiev maçında uygulanacak taktiklerle ilgili çalışma yapan sarı lacivertli futbolcular, daha sonra bireysel çalışmalara geçti.

Fenerbahçe galibiyete kilitlendi

Fenerbahçe, Polonya'da yapılan ve golsüz eşitlikle sona eren Dinamo Kiev maçının rövanşına kilitlendi. Hücumda etkili ataklar gerçekleştirmesine rağmen rakip kaleciyi geçemeyen Fenerbahçe, 27 Temmuz'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılacak maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Saat 20.00'de başlayacak kritik karşılaşma, beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak. Sarı lacivertliler, turu geçmesi halinde Sturm Graz ile eşleşecek.

Yorumlar (0)