Gol atamayan Samatta bunalımda! 

Fenerbahçe forması forması giyen Mbwana Samatta, Fatih Karagümrük mücadelesinde attığı iki gol dışında ağları havalandırmayı başaramadı. Tanzanyalı oyuncunun ciddi derecede üzüldüğü fark edildi. 

SPOR 25.11.2020, 11:40 25.11.2020, 14:46
Gol atamayan Samatta bunalımda! 

Fenerbahçe, Türkiye Kupası 4'üncü tur mücadelesinde Sivas Belediyespor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler, Sivas Belediyespor'u 4-0 mağlup etti. 

Fenerbahçe'de golleri 41'inci ve 68'inci dakikalarda Mame Thiam, 63'üncü dakikada Dimitris Pelkas, 73'üncü dakikada ise Kemal Ademi kaydetti. Böylece sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselebildi. 

Fenerbahçe'de tüm futbolcuların, Sivas Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ardından mutlu olduğu ancak Mbwana Samatta'nın üzüldüğü fark edildi. 

27 yaşındaki futbolcu, Fatih Karagümrük mücadelesinde iki gol kaydetmiş, sarı-lacivertlilerdeki kariyerine muhteşem bir şekilde başlamıştı. Fakat Tanzanyalı futbolcu, diğer mücadelelerin hiçbirinde gol kaydedememişti. 

Mbwana Samatta, Sivas Belediyespor maçında da ağları havalandıramadı. Sahadan çekilmesinin ardından ciddi derecede moralinin bozulduğu fark edilen 27 yaşındaki futbolcunun, uzun bir süre boyunca yedek kulübesinin yanında bulunan bir yere oturup kaldığı ve başını öne eğdiği görüldü. Tanzanyalı forvetin gol atamaması nedeniyle stres yaptığı fark edildi. 

Mbwana Samatta, 29 Kasım Pazar günü oynanacak Beşiktaş mücadelesinde ağları havalandırmayı ve çıkış yakalamayı amaçlıyor.

Yorumlar (0)