Ghezzal ne zaman sahalara dönecek? İşte tarih…

Amerika Birleşik Devletleri’nde ayak parmağından ameliyat olan Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, hızla iyileşiyor. 30 yaşındaki futbolcunun ne zaman sahalara döneceği de netleşmeye başladı. 

SPOR 14.11.2022, 11:43 14.11.2022, 17:42
Ghezzal ne zaman sahalara dönecek? İşte tarih…

Amerika Birleşik Devletleri’nde başarılı bir operasyon geçiren ve iyileşme sürecinde olan Rachid Ghezzal’in şubat ayının sonunda sahalara dönmesi bekleniyor. Uygulanacak olan tedaviye nasıl cevap vereceği merakla beklenen yıldız futbolcunun, sürecin iyi gitmesi halinde mart ayındaki Fenerbahçe derbisinde sahada olabileceği belirtildi. 

Ghezzal’in kariyeri

Profesyonel futbol kariyerine 2010 yılında Olimpik Lyon altyapında başlayan Cezayirli sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, 2017 yılında Monaco’ya transfer oldu. Burada gösterdiği başarılı performans sonrası 1 sene sonra İngiliz ekibi Leicester City’e 14 milyon avro bonservis bedeliyle imza attı. 2019 yılında Fİorentina’da kiralık olarak forma giyen Cezayirli yıldız, 2020 yılında ise Beşiktaş’a kiralandı. Siyah-beyazlılar, 1 sene sonra Ghezzal’in bonservisini 3 milyon avro bonservis bedeliyle satın aldı. Cezayir Milli Takımı’nda şu ana kadar 22 maçta forma giyen Ghezzal, bu müsabakalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. 

Yorumlar (0)