Gençlerbirliği yeni sezona başladı

Başkent ekibi Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanını yaptı.

SPOR 01.07.2019, 22:38
Gençlerbirliği yeni sezona başladı

Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen Başkent temsilcisi, 2019-2020 sezonunun hazırlıklarına start verdi. 

Başkent ekibi, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptı.

Gençlerbirliği futbolcuları günü, koşu ve ısınma hareketleriyle bitirdi.

Gençlerbirliği yönetim kurulu üyeleri, yeni sezonun ilk antrenmanını tam kadro izlerken, teknik heyet ve futbolculara başarı temennisinde bulundular.

Basına ve taraftara açık gerçekleştirilen çalışmayı eski başkanlardan Hasan Şengel de izledi.

Cavcav: Amacımız iyi bir takım oluşturmak

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav açıklamasında, Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin tekrardan layık olduğu yere geldiğini dile getirdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, yeni transferler için görüşmelere devam ettiklerini ifade ederek, "Şu ana kadar 4 yabancı oyuncuyla anlaştık. Görüştüğümüz oyuncular var. Onlarla da anlaşabilirsek, o arkadaşları da Gençlerbirliği'ne bağlamak istiyoruz. Amacımız iyi bir takım oluşturmak. Tekrar Süper Lig'e çıkmak kolay değil tabii ki. Fakat biz bunu bir sene içerisinde yerine getirdik ve bunun mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. İnşallah tekrar aynı noktalara gerilemeyiz. Kalıcı bir takım kurarız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kaplan: İsmimiz gibi dinamik ve genç bir takım oluşturacağız

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Mustafa Kaplan da, sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını diledi.

Gençlerbirliği teknik direktörü Mustafa Kaplan şunları söyledi:
"İnşallah camiamız için sakatlık olmadan güzel bir sezon olur. Gençlerbirliği'ne geldiğim için çok mutluyum. Bildiğim, tanıdığım bir camia. Geçen sezon ikinci yarıda Ankaragücü ile güzel işler yapmıştık. Bu güzelliklere bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Bugün itibarıyla çalışmalarımıza start verdik. 6-7 gün boyunca başkent Ankara'da çalışıp sonrasında da birinci etap için Erzurum'a gitmeyi planlıyoruz."

Gençlerbirliği teknik direktörü Mustafa Kaplan transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine şöyle konuştu:

"Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var, takip ettiğimiz arkadaşlarımız var, görüştüğümüz arkadaşlar var. İyi bir Gençlerbirliği oluşturacağız. İsmimiz gibi genç ve dinamik bir takım kuracağız. Yaş ortalamamızı düşüreceğiz. Başkanımızla, genel menajerimizle, transfer komitesindeki arkadaşlarımızla benim de belirlediğim isimler üzerinde çalışıyoruz. Bize gidecek en iyi oyuncu hangisiyse onun üstüne yoğunlaşıyoruz. Ben bundan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyorum. Her gün kulübe gelip oyuncuları kendisi de izliyor. Çünkü doğruyu yapmamız lazım. Geçmişte yaptığımız hataları tekrarlamak istemiyoruz. Hep iyi işler yapmak istiyoruz. Bunda da başkanımız bizi kırmıyor, geliyor. Beraber karar verip ona göre transferlerimizi yürütüyoruz."

Yorumlar (0)