Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi

Gençlerbirliği'ni Süper Lig'e taşıyan teknik direktör İbrahim Üzülmez, görevinden kendi isteğiyle istifa etti.

SPOR 30.05.2019, 15:24 30.05.2019, 15:28
Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi

Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e çıkmasını sağlayan teknik direktör İbrahim Üzülmez, takım ile sözleşmesi devam etmesine rağmen görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı.

“RAHAT UYU BAŞKANIM EMANETİN HAK ETTİĞİ SÜPER LİG'DE”

İbrahim Üzülmez ayrılık kararını şu cümlelerle açıkladı:

"Öncelikle; Teknik adamlık kariyerimde her zaman özel bir yere sahip olan ve benim Süper Lig'le tanışmamda bana bu güzide kulübü sağlığında hiç düşünmeden emanet eden duayen başkanımız sayın İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun...

Bu zor görevi Süper Lig ile taçlandırmamızın haklı onurunu ve gururunu tüm camiamızla birlikte yaşadık ve yaşattık..

Fakat gelinen süreçte gelecekteki kariyer planlamam adına kulübümle fikir ayrılığına sebebiyet vermemek için mukavelem devam etmesine rağmen hiçbir maddi konuyu düşünmeden kendi isteğimle görevden ayrılmayı uygun gördüm ve bugün itibari ile başkan Murat Cav Cav’a bu düşüncemi ilettim. Bize yakışan bir şekilde güzel duygularla bu ayrılığı gerçekleştirdik.

Kırmızı Kara tüm taraftarımıza; en büyük övgüyü hak eden futbolcu kardeşlerime, çalışan personelimize en önemlisi rahmetli başkanımızın sevgili eşi ve hepimizin annesi Nazan Cavcav annemize ben ve ekibim olarak saygı ve sevgilerimi sunuyor yeni sezonda başarılar diliyorum. Rahat uyu başkanım emanetin hak ettiği Süper Lig'de... "

Spor Toto 1. Lig'in son 10 haftasında İbrahim üzülmez Gençlerbirliği’nde göreve gelerek, başkent ekibinin Süper Lig'e yükselmesinin mimarlığını yapmıştı.

LİG ATLATAN TEKNİK ADAM

Üzülmez yönetimde takım son 10 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik alırken sahadan iki kez de mağlup ayrılmıştı.

İbrahim Üzülmez bir önceki sezon ise Çaykur Rizespor'u Spor Toto 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkarmıştı.

Yorumlar (0)