Genç yetenek Ferdi Kadıoğlu'na İngiliz kancası!

İngiliz basınının iddialarına göre Premier Lig'e yükselen Nottingham Forest, Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'na kancayı taktı. Premier Lig'de kalıcı olmak isteyen Nottingham Forest'ın, Ferdi için 17 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

SPOR 24.06.2022, 21:45 24.06.2022, 22:55 Hakan Öksüz
Genç yetenek Ferdi Kadıoğlu'na İngiliz kancası!

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki sol beki Ferdi Kadıoğlu, bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çekti. Sarı lacivertli yönetim, hem Süper Lig'den hem de Avrupa'dan talipleri bulunan genç futbolcuyu bırakmaya sıcak bakmıyor. Önceki ocak ayında milli oyuncuyla 4 yıllığına anlaşan Fenerbahçe, Ferdi'yi gelecek sezonun kadrosunda da görmek istiyor.

İddialara göre yönetim, uygun bir teklif gelmesi halinde genç oyuncunun transferine izin verecek. Uzun yıllar sonra yeniden İngiltere Premier Lig'e yükselen Nottingham Forest'ın ilgisinin, Fenerbahçe yönetiminin transfere dair bakışını değiştirdiği ileri sürülüyor. 

Nottingham Forest'ın hedefi ligde kalmak

Edinilen bilgilere göre Nottingham Forest Teknik Direktörü Steve Cooper, yeni sezonun hedefini "Premier Lig'de kalmak" olarak belirledi. Ligde kalıcı olmak için uzun yıllar boyunca diri kalacak bir kadronun temelini atmak isteyen Cooper'ın, 22 yaşındaki Kadıoğlu'nu yakından takip ettiği kaydedildi.

Jesus, transfer bütçesini artırmak için satışı onaylayabilir!

İngiliz basını, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un, transfer için paraya ihtiyaç duyduğunu yazdı. Haberlere göre transfer bütçesini artırmak isteyen Portekizli teknik adam, Ferdi Kadıoğlu'nu Nottingham Forest'a göndererek bu sorunu çözüme kavuşturacak.

"En az 17 milyon euro bedelle satılacak"

Premier Lig'e çıkış bedeli olan 200 milyon sterlini cebine koyan Nottingham Forest, Ferdi Kadıoğlu transferi için kesenin ağzını açabilir. Türkiye Milli Takımı'nda da oynayan 22 yaşındaki oyuncunun satışının kolay olmayacağını yazan İngiliz basını, "Fenerbahçe, en az 17 milyon euro isteyecektir." iddiasını öne sürdü. Haberlerde Ferdi hakkında "iki yönlü oynayabilen modern bir kanat oyuncusu" ifadesi kullanıldı.

Yorumlar (0)