Genç futbolcudan büyük vefa örneği!

Antalyaspor'un 20 yaşındaki genç oyuncusu Doğukan Sinik, büyüdüğü mahallede komşularının veresiye borçlarının tamamını kapatarak büyük bir jestte bulundu.

SPOR 09.10.2019, 13:39 09.10.2019, 14:18
Genç futbolcudan büyük vefa örneği!

1999 doğumlu Antalyaspor'un orta saha oyuncusu, büyük bir vefa örneği göstererek doğup büyüdüğü mahallede yaşayan komşularının veresiye borçlarının tamamını kapatarak eski semtini unutmadığını bir kez daha hatırlattı.

doğukan sinik ile ilgili görsel sonucu

"Benim kesinlikle hata yapma lüksüm yok"

Doğukan Sinik, daha önce vermiş olduğu röportajda babasını kaybettiği gün büyüdüğünü vurgulayarak "Babam öldükten sonra artık dedim ki benim kesinlikle hata yapma lüksüm yok. İdmanlarda "Bugün ben istemiyorum, bugün ben yorgunum, arkadaşımla kavga ettim" deme lüksüm yoktu. O kötü günden sonra da Allah'a şükürler olsun bugünlere kadar gelebildik. Burası sadece bir başlangıç benim için. Şu an çok başındayım. Ne olursa olsun, ne yaparsam yapayım asla "Ortasındayım; bitiyor" demeyeceğim. Her zaman başında olacağım. Ne zaman futbol hayatımı bitiririm bitiş o zaman benim için bitmiş olur" demişti.

Doğukan Sinik Kimdir?

1999 yılında Antalya'da dünyaya gelen genç futbolcu Doğukan Sinik, futbol kariyerine 2008 yılında Antalya Kundu Spor alt yapısında başladı.

Kariyerine önce Şimşek Gençlik ve Spor takımına oradanda Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor takımı alt yapısında devam etti.

Antalyaspor takımı ile 2015 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Doğukan Sinik Antalyaspor'da forma giymeye devam etmekte.

Yavaş yavaş yükselişe geçen Doğukan sırasıyla 2 kez Türkiye U18, 9 kez Türkiye U19, 2 kez Türkiye U21 takımlarında forma giydi.

"Çok önemli bir değer olarak görüyorum"

Dünyaca ünlü yıldız Eto geleceğin yıldızları arasında göstererek "Antalyaspor'da çok önemli bir yetenek var. Ben geçen yıl U21 Takımı'nın maçını izlerken onun yeteneğine hayran kaldım. Bahsettiğim isim; Doğukan Sinik. Bu genç yetenek A takım kadrosuna da alındı ama geçen sezon Antalyaspor'un ligdeki hedefleri nedeniyle sadece bir maç şans bulabildi. Antalya'da 7-0 kazanılan Trabzonspor maçında oynadı. Şu anda U18 Milli Takım'ın Slovakia Cup'ta mücadele edecek kadrosunda yer alan o genç yetenek, 2-3 sene sonra 50-60 milyon Euro değerinde bir isim olacak. Ben onu Antalyaspor'un çok önemli bir değeri olarak görüyorum" demişti.

Sema Demet / Habernediyor.com

Yorumlar (1)
Emirhan Sandıkcı 5 yıl önce
Come to Beşiktaş