Gedson Fernandes'den Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray’ın uzun bir süredir kadroya katmak için uğraştığı Gedson Fernandes’le ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve Benfica Kulübü, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme aşamasında karşılaşacağı Spartak Moskova maçlarının kadrosunu UEFA'ya bildirirken, kadroya Gedson Fernandes’i de dahil etti.

SPOR 01.08.2021, 11:55
Gedson Fernandes'den Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray'da geçen sezon Benfica’dan kiralanan, kısa süre içerisinde iyi oyununu ve kalitesini kabul ettiren ve taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Gedson Fernandes ile ilgili Benfica’da Galatasaraylıları üzecek bir gelişme yaşandı. 

Gedson, Şampiyonlar Ligi kadrosunda

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Benfica’dan kiraladığı ve bu sezon da uzun bir süre transferi için uğraştığı Gedson Fernandes ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Spartak Moskova ile karşılaşacak olan Benfica, kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Bildirilen kadroda Gedson Fernandes’e de yer verilirken, Benfica’nın bu hamlesi, bu sezon Gedson’un takımdan gönderilmeyeceği şeklinde yorumlandı. Teknik Direktör Jorge Jesus’un da hazırlık maçlarında görev verdiği genç futbolcunun, bu gelişmenin ardından takımda kalması bekleniyor.

Fatih Terim birkaç gün önce yaptığı basın toplantısında Gedson Fernandes için "1 Ağustos'a kadar bekleyeceğiz" açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar (0)