Gedson Fernandes, Çaykur Rizespor ile anlaştı

Beşiktaş, Portekizli futbolcu Gedson Fernandes için takımı Benfica ile transfer görüşmelerine başladığını açıkladı. Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı dolu olduğu için başarılı oyuncu yarım sezon boyunca Çaykur Rizespor'da kiralık olarak oynayacak.

SPOR 02.02.2022, 18:25 02.02.2022, 18:34
Gedson Fernandes, Çaykur Rizespor ile anlaştı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Portekizli genç orta saha oyuncusu Gedson Fernandes için Portekiz ekibi Benfica ile transfer görüşmelerine başladığını duyurdu. Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı dolu olduğu için başarılı oyuncu yarım sezon boyunca Çaykur Rizespor'da kiralık olarak oynayacak.

"Görüşmelere başlandı"

Siyah-beyazlı kulüp tarafından BİST'e (Borsa İstanbul) iletilen ve KAP'ta (Kamuyu Aydınlatma Platformu) yer alan açıklamada, "Profesyonel oyuncu Gedson Carvalho Fernandes'in transferi hususunda futbolcu ve kulübü Benfica ile görüşmeler başlamıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Gedson Fernandes kimdir?

9 Ocak 1999 tarihinde dünyaya gelen, orta saha mevkisinde forma giyen Portekizli futbolcu. 31 Ocak 2021 tarihinde Galatasaray oyuncunun geçici transferini KAP'a bildirmişti. 500 bin avro bedelle 2020-21 sezonunun sonuna kadar kiralanmıştı. Futbolcuya ise 650 bin avro maaş ödenmişti. 2 Şubat 2022'de ise genç futbolcunun transferine ilişkin olarak Beşiktaş kanadından KAP bildiriminde bulunuldu. 

Yorumlar (0)