Gaziantep FK'dan Antalyaspor'a yarım deste gol!

Süper Lig'de önceki hafta Trabzonspor'u 5-2 mağlup eden Antalyaspor, Gaziantep FK'ya deplasmanda aynı skorla yenildi. Karşılaşmanın yıldızı, hat-trick yaparak takımını galibiyete taşıyan Joao Figueiredo oldu.

SPOR 26.08.2022, 23:10 26.08.2022, 23:21 Hakan Öksüz
Gaziantep FK'dan Antalyaspor'a yarım deste gol!

Spor Toto Süper Lig'de dördüncü haftanın açılış maçında Gaziantep FK, sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Lige fırtına gibi bir performansla giren Gaziantep FK, önceki hafta Trabzonspor'u 5-2 yenen Nuri Şahin'in öğrencileri karşısında da etkili bir oyun ortaya koydu. 

İlk yarının galibi Antalyaspor oldu

Maçtaki ilk gol 28'de Joao Figueido'dan geldi. Bu golle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 30 ve 40'da Haji Wright'a engel olamadı. İlk yarı, konuk ekip Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Gaziantep FK vardı. Dakikalar 54'ü gösterirken Joao Figueiredo'nun ayağından beraberlik sayısını bulan ev sahibi ekip, Tomas Pekhart'ın 58'inci dakikadaki golüyle 3-2 öne geçti.

Joao Figueiredo hat-trick yaptı

Karşılaşmanın 67'nci dakikasında rakip fileleri sarsan Angelo Sagal, durumu 4-2 yaptı. Dakikalar 73'ü gösterirken bir kez daha sahneye çıkan Joao Figueiredo, hat-trick yaparak skoru 5-2'ye getirdi. Mücadele, Gaziantep FK'nın 5-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Gaziantep FK, 4 maç sonunda puanını 10'a yükseltti. Antalyaspor ise 6 puanda kaldı.

Yüzde 66'lık topla oynama oranı yetmedi

Mücadele boyunca yüzde 86'lık pas isabeti ve yüzde 66'lık topla oynama oranına sahip olan Antalyaspor, Gaziantep FK'nın bitirici ayakları karşısında direnemedi. Gaziantep FK, Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray deplasmanına gidecek. Antalyaspor ise Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Yorumlar (0)