Galatasaraylı taraftarı gören Kim Min-Jae’nin hareketi gündem oldu

Fenerbahçe’nin Avusturya kampında, idman sonrası kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen Galatasaray taraftarına şaka yapan Kim Min-Jae’nin hareketi sosyal medyada viral oldu.

SPOR 04.07.2022, 14:38 05.07.2022, 08:41
Galatasaraylı taraftarı gören Kim Min-Jae’nin hareketi gündem oldu

Hazırlıklarına Avusturya’nın Graz kentinde devam eden Fenerbahçe’de önceki gün gerçekleştirilen idmanın ardından tebessüm ettiren bir olay yaşandı. İdman sonrası taraftarlarla bir araya gelen futbolcular hem bol bol fotoğraf çektirdi hem de formaları imzaladı. 

Kim Min-Jae’nin şakası Galatasaray taraftarını şaşırttı

Kalabalığın arasında Galatasaraylı bir taraftarın yanına doğru gelmekte olduğunu fark eden Fenerbahçe’nin yıldız stoperi Kim Min-Jae, “No, no, no” diyerek şaka yaptı. İlk başta büyük bir şaşkınlık yaşayan Galatasaraylı taraftar, sonrasında Kim Min-Jae’nin şaka yaptığını anlayınca rahatladı. 

Fenerbahçeli futbolculara teşekkür etti

Hem Kim Min-Jae hem de diğer Fenerbahçeli oyuncularla fotoğraf çektiren Galatasaraylı taraftar, futbolcuların fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi kırmadığını dile getirerek, hepsine teşekkür etti. Öte yandan sarı-kırmızılı futbolseverin her fotoğrafta ‘4’ işareti yapması da dikkatlerden kaçmadı. 

Yorumlar (0)