Galatasaray’ın yeni transferleri antrenmanda göz doldurdu 

6 Şubat Pazar günü Alanyaspor ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray kamplarını sürdürürken yeni transferler Semih Kaya, Erick Pulgar ve Bafetimbi Gomis antrenmanlarda ilk kez yer aldı. 

SPOR 04.02.2022, 17:11 06.02.2022, 09:28
Galatasaray’ın yeni transferleri antrenmanda göz doldurdu 

Futbol liglerine verilen ara sona erdi. Ara dönemde transferlerini tamamlayan takım Spor Toto Süper Lig’in 24’üncü haftası kapsamında Alanyaspor karşısında yer almaya hazırlanırken yeni transferler de ilk kez kampa katıldı. Yeni dönem hazırlıklarına İstanbul’da başlayan ve Tuzlaspor ile hazırlık maçı oynaya sarı-kırmızılı takım, 6 Şubat Pazar günü Alanyaspor ile karşılaşacak.




Takımın yeni gözdeleri ilk kez sahada 

Ara dönemde transfer edilen Semih Kaya, Bafetimbi Gomis ve Erick Pulgar ilk kez kampa çıkarak çalışmalara katıldı. Tedavisi devam eden Fernando Muslera ve Mbaye Diagne ile milli takım kampında olan Mostafa Mohamed takım çalışmasında yer almadı. Teknik Direktör Torrent idaresinde başlayan antrenmanda hafif koşu ve ısınma yapıldı. Ardından koordinasyon, dayanıklılık ve hız çalışmalarına geçildi. Sonrasında da pas ve çift kale maç ile çalışma programı sona erdi. 



Yorumlar (0)