Galatasaray’da sürpriz ayrılık! Futbolu bıraktı…

Spor Toto Süper Lig’e 3 puanla başlayarak taraftarının yüzünü güldüren Galatasaray’da sürpriz bir ayrılık yaşandı. 

SPOR 12.08.2022, 15:18 13.08.2022, 08:42
Galatasaray’da sürpriz ayrılık! Futbolu bıraktı…

2006 yılında Galatasaray altyapısına geçiş yapan ve 2009 yılında A takıma yükselen Semih Kaya, 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Şubat ayında Yeni Malatyaspor’dan Galatasaray’a transfer olan milli futbolcu, yayınladığı video ile futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklayarak sarı-kırmızılı camiaya veda etti. 

“Tutkuma veda etme kararı aldım”

Bir video yayınlayan ve yeni deneyimler kazanabilmek için futbolculuk kariyerini noktalama kararı aldığını belirten Semih Kaya, “Bugün hayatımın en önemli kararlarından birini sizlerle paylaşmak için karşınızdayım. 20 seneyi aşkın süredir devam eden profesyonel futbol hayatıma, tutkuma veda etme kararı aldım. Yaşamın başka taraflarında da yeni şeyler öğrenebilmek ve kendimi denemek için futbolculuk kariyerimi başladığım yer alan Galatasaray’da noktalıyorum” ifadelerini kullandı. 

“Hayatımdaki en önemli şeyleri futbol sayesinde başardım”

“Yenikent’te doğdum ve Galatasaray’da büyüdüm” diyerek sözlerine devam eden tecrübeli isim, “Bu süreçte nice kupalar kazandım. Avrupa’da top koşturdum, birçok ödüle layık görüldüm. Özetle, hayatımdaki en önemli şeyleri futbol sayesinde başardım. 15 yaşındayken Florya’ya ayak bastım ve henüz 16 yaşındayken Ali Sami Yen tribünlerinde adımı duydum. Bu mutluluk bana her zaman güç verecek. Uzun seneler A Milli Takım’a seçilmiş olmanın gururunu her daim hissedeceğim” şeklinde konuştu. 

“Hakkınızı helal edin”

Futbolculuk kariyeri boyunca kimseye bilerek ve isteyerek zarar vermediğini dile getiren Semih Kaya, “Bedenimin her yerinde iz kalacak kadar sahada mücadele ettiğim için huzur içerisindeyim. Bu serüvende bana her zaman destek olan aileme, canım eşime, bir aile üyesi olarak kabul ettiğim menajerime, aynı forma uğruna birlikte ter döktüğüm takım arkadaşlarıma, antrenörlerime, dostlarıma, yöneticilerime, başkanlarıma, kulüp çalışanlarına ve tüm futbol camiasına sonsuz teşekkür ederim. Hoşça kalın, hakkınızı helal edin” dedi. 

Yorumlar (0)