Galatasaray'da James Rodriguez sesleri!

Galatasaray'ın Kolombiyalı James Rodriguez ile ilgilenmesi büyük yankı buldu. Libertad Digital yayınladığı haberde, Real Madrid’e ilk resmî teklifin Galatasaray'dan geldiğini bildirdi.

SPOR 24.08.2020, 12:40 24.08.2020, 14:54
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri!

Sarı-kırmızılı kulüp, Real Madrid'in 10 numaralı oyuncusu James Rodriguez'in peşine düştü. Futbol otoriteleri bu transferin bir rüya olduğunu düşünürken, Galatasaray yönetimi bunun bir hayal olmadığını savunuyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler ağır hareket ediyor ancak kararlı bir şekilde hamlelerini yapmaya da devam ediyor.

Galatasaray Kulübü, Real Madrid Kulübü ve Kolombiyalı futbolcusu James Rodriguez'in menajeri ile görüşmelerini sürdürürken, İspanyol ve Kolombiya basınının ortak düşüncesi Galatasaray'ın şu aşamada en ideal seçenek olduğu şeklinde.

Basın ne diyor?

Kolombiya basınından Futbol Ete; Manchester United, Arsenal, Everton ve son zamanlarda da Lazio'nun James Rodriguez ile ilgilendiği yolunda haberler yayınlanmasına karşın bunlardan hiçbirisinden öneri yapılmadığını yazdı.

Libertad Digital ise, "Real Madrid'e ilk resmî teklifin Galatasaray'dan geldiği yönünde haber yayınladı.

İspanyol es-Radio da, sarı-kırmızılı kulübün James Rodriguez'in maaşının yüzde 100'ünü ödemek istememesinin tek sorun olduğunu ancak bu sorunun aşılamayacak bir sorun da olmadığını yorumladı.

Sarı-kırımızılı taraftar da istiyor

James Rodriguez'in Instagram hesabındaki son postuna ise Galatasaraylı taraftarlardan "Come to Galatasaray" şeklinde yoğun gelen mesajlar, 10 numaranın sarı-kırmızılı camia tarafından da yüzde 100 istendiğini ortaya koydu.

Falcao'dan sonra James için de "Admin James sandım" furyası başlatıldı.

Yorumlar (0)