Galatasaray’da ilk hedef orta saha transferi: İşte adaylar…

Okan Buruk’un talimatları doğrultusunda orta saha transferi için çalışmalarını yoğunlaştıran Galatasaray yönetimi, 3 isim ile görüşmelerini sürdürüyor.

SPOR 27.07.2022, 11:53 03.10.2022, 09:27
Galatasaray’da ilk hedef orta saha transferi: İşte adaylar…

Özellikle 10 numara transferi için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, Evander, Amine Harit ve Fredrik Midtsjö konusunda önemli mesafe kat etti. Oyuncuların kulüpleri ile de görüşmeler sürerken, Okan Buruk’un son kararı doğrultusunda uygun görülen isimler kadroya katılacak. 

Fredrik Midtsjö, Galatasaray’a yakın

Galatasaray yönetiminin özellikle Fredrik Midtsjö ve kulübü AZ Alkmaar ile büyük oranda anlaşmaya vardığı iddia edildi. 28 yaşındaki Norveçli futbolcu, merkez orta sahada görev alsa da zaman zaman ön libero olarak da forma giyebiliyor. 10 numara pozisyonu için ise Evander ve Amine Harit düşünülüyor. Dursun Özbek yönetiminin Amine Harit konunda Schalke 04 ile anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. Ancak Okan Buruk’un Evander’i daha çok istediği bu sebeple Harit transferinin bir süre daha bekletilebileceği aktarıldı. 

İlk hedef Evander

24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Evander için Danimarka ekibi Midtjylland’ın 10 milyon avro talep ettiği öne sürülürken, Galatasaray’ın ise 6 milyon avroya kadar çıktığı belirtildi. İki kulüp arasında uzlaşıya varılırsa, Evander önümüzdeki sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek. Brezilyalı futbolcunun Galatasaray’ın teklifini kabul ettiği ve kulüplerin anlaşmasını beklediği öğrenildi. 

Ali Akman için görüşmeler sürüyor

Öte yandan santrafor bölgesi için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bu konuda Eintracht Frankfurt’un genç golcüsü Ali Akman’a yoğunlaştı. Ayhan Akman’ın da yeğeni olan Ali Akman’ı kiralamak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Alman ekibi ile görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray şu ana kadar Kazım Karataş, Haris Seferovic, Abdülkerim Bardakçı, Sergio Oliveira ve Leo Dubois transferlerini resmen açıklamıştı.

Yorumlar (0)