Galatasaray'da Belhanda depremi! Dün akşam neler yaşandı?

Tribünlerden gelen ıslık sesleri Belhanda’yı çılgına çevirdi. El kol hareketlerinin ardından küfür eden futbolcu, oyundan çıktığı an direkt soyunma odasının yolunu tuttu. Zor ikna edilip geri getirilmesinin sonrasında kulübede kahkahalar eşliğinde karşılaşmayı takip etti.

SPOR 23.10.2019, 09:40 23.10.2019, 10:18
Galatasaray'da Belhanda depremi! Dün akşam neler yaşandı?

Galatasaray, 1-0'lık uğradıkları yenilginin üzüntüsünü yaşarken, Younes Belhanda'nın oyundan çıkarken yapmış olduğu hareketler herkesi şoka uğrattı. Belhanda, karşılaşmanın 67. dakikasında oyuncu değişikliği tabelasında kendi numarasını görünce kenara doğru çekilmeye başladı. Bir anda tribünlerden karşılaşma boyunca kötü bir performans sergileyen Faslı oyuncuya tepkiler gelmeye başladı. Tüm tribünden ıslık sesleri yayılırken Belhanda2da bu durum karşısında daha fazla sessiz kalmadı. Önce el kol hareketleri ile tepsikisini gösteren oyuncu, sonrasında Fransızca küfürler savurmaya başladı. Faslı oyuncu "O… Ç…." küfürünü tribünlere defalarca savururken sonrasında kulübe yerine soyunma odasına doğru ilerledi. Taraftarlardan gelen tepkileriFatih Terim ve kurmayları durdurmaya çalışırken Hasan Şaş da oyuncunun peşinden soyunma odasının yolunu tuttu. Şaş, Belhanda'yı tekrar getirken kulübedeki hali ise Belhanda'ya gelen tepkileri daha da artırdı. Takımın galibiyet yolu aradığı dakikalarda kulübede Belhanda'nın kahkahaları yükselirken etrafındakiler ile şakalaşıp umursamaz tavırlarına devam etti.

belhanda ile ilgili görsel sonucu

Faslı oyuncunun, dün akşam Real Madrid karşılaşmasında yedek kulübesine ilerlerken tribünlere yönelik hareketleriyle taraftarları adeta çıldırttı. Belhanda'nın eliyle silah işareti yapması da büyük tepki almasına neden oldu.

belhanda ile ilgili görsel sonucu

Abdurrahım Albayrak, Belhanda'nın oyundan çıkarken gösterilen tepki için tribünlere hayıflandı. Albayrak, "Belhanda'nın ailesi stadı terk etti, gittim arabadan aldım ve geldim. Futbolcularımıza sahip çıkın. Biz birlik olursak, önümüzde kimse duramaz. Belhanda bizim çok değerli oyuncumuz. Çenesi kırıldı, öyle oynadı ve fedakârlıklar gösterdi. Taraftarın böyle yapması beni üzdü" şeklinde bir açıklama yaptı.

Yorumlar (0)