Galatasaray yeni yıldızlarının maliyetini açıkladı

Galatasaray, İngiltere ekiplerinden Arsenal'den Uruguaylı orta saha Lucas Torreira ile dört seneliğine, İtalya takımlarından Napoli'den Belçikalı golcü Dries Mertens ile 1+1 seneliğine anlaşmaya varıldığını açıkladı.

SPOR 08.08.2022, 22:08
Galatasaray yeni yıldızlarının maliyetini açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü, Torreira ve Mertens transferlerini duyurdu. 

Lucas Torreira

Sarı-kırmızılı kulüpten BİST'e (Borsa İstanbul) gönderilen ve KAP'ta (Kamuyu Aydınlatma Platformu) da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel oyuncu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua ve takımı Arsenal ile futbolcunun transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 6 milyon avro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle de 2022-23 futbol sezonundan başlamak kaydıyla dört sezon için anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 2,75 milyon avro sezonluk ücret ödemesi yapılacaktır." denildi.

Dries Mertens

Sarı-kırmızılı kulüpten BİST'e gönderilen ve KAP'ta da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel oyuncu Dries Mertens ile 1+1 yıl opsiyonlu olmak kaydıyla transferi hususunda anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, oyuncuya 2022-23 sezonundan net 2,9 milyon avro sezonluk ücret ile 1,1 milyon avro net imza ücreti ödemesi yapılacaktır." ifadelerine yer verildi. 
 

Yorumlar (0)