Galatasaray yeni transferini duyurdu

Galatasaray, bir süredir gündemine aldığı Norveçli orta saha Fredrik Midtsjö için görüşmelere başlandığını açıkladı.

SPOR 31.07.2022, 21:43 01.08.2022, 09:34
Galatasaray yeni transferini duyurdu

Galatasaray Spor Kulübü, bir süredir transferi gündemde olan Midtsjö için görüşmelere başlandığını bildirdi.

Galatasaray'dan açıklama

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Profesyonel oyuncu Fredrik Midtsjö'nun transferi hususunda AZ Alkmaar ile resmi görüşmeler yapılmaya başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Hollanda ekiplerinden AZ Alkmaar'da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu akşam saatlerinde İstanbul'a inecek.
 

Okan Buruk duyurmuştu

Galatasaray teknik patronu Buruk, Tirol eyaletine bağlı olan Innsbruck şehrindeki Stans kasabasında Avusturya kampında olan sarı-kırmızılı takımın İtalya temsilcilerinden Salernitana ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının ardından önemli açıklamalar yapmıştı.

Maçın ardından konuşan Okan Buruk, "AZ Alkmaar'da oynayan Fredrik Midtsjö ile ilgileniyoruz. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Görüştüğümüz birkaç futbolcu daha var. Birkaç gün içinde netlik kazanır. Başkanımız ve yönetim kurulu, transferler için ellerinden geleni yapıyor. Transfer için yalnızca para yeterli olmuyor, Avrupa'da olmadığımız için gelmek istemeyen futbolcular var. Bize katkı vereceğine emin olduğumuz futbolcuları getirmek için uğraşıyoruz, bu sebeple de süreç uzayabiliyor. Tabii kendi içimizden de oyuncular çıkaracağız. Kenarda, ön tarafta, orta sahada minimum 3-4 futbolcuyu kadromuza dahil etmemiz gerekiyor. 7 Eylül'e kadar süremiz var. Son güne bırakmayı elbette istemiyoruz fakat önümüzde farklı seçenekler de çıkabilir." sözlerini sarf etmişti. 

Yorumlar (0)