Galatasaray, yeni transferine kavuştu… Abdülkerim, İstanbul’da!

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı 27 yaşındaki başarılı stoper Abdülkerim Bardakcı, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi imzayı atmak üzere İstanbul’a geldi. 

SPOR 25.06.2022, 10:30 25.06.2022, 21:01
Galatasaray, yeni transferine kavuştu… Abdülkerim, İstanbul’da!

Bu sezon Konyaspor formasıyla gösterdiği başarılı performansla 3 büyükleri peşine takan Abdülkerim Bardakcı, tercihini Galatasaray’dan yana kullandı. İlk olarak adı Beşiktaş’la anılan, ardından Fenerbahçe ile anlaşmanın eşiğine gelen deneyimli futbolcu, son olarak devreye giren Galatasaray ile el sıkıştı. Konyaspor yönetimi ile de anlaşmaya varan sarı-kırmızılı yönetim, başarılı futbolcuyu İstanbul’a getirdi.

Sağlık kontrollerinden geçip, resmi sözleşmeyi imzalayacak

Gece geç saatlerde İstanbul Havaalanı’na inen Bardakcı, ardından kulüp yetkilileri tarafından karşılanarak bölgeden ayrıldı. İlk olarak sağlık kontrollerinden geçecek olan 27 yaşındaki stoper, ardından Galatasaray’a resmi olarak imza atacak. 

Konyaspor’un başarısında büyük pay sahibiydi

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 5 milyon avro olan Abdülkerim Bardakcı, geçen yıl başarılı bir sezon geçirerek Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Konyaspor’un en dikkat çeken ismi oldu. Geçen sezon Konyaspor forması ile 33 maça çıkan Bardakcı, toplam 3 bin 15 dakika sahada kaldı. Bu süre içerisinde takımına 5 gol, 4 asist gibi önemli bir katkı sunan başarılı futbolcu, hem Fenerbahçe hem Galatasaray hem de Beşiktaş’ın uzun süredir radarında yer alıyordu.

Yorumlar (0)