Galatasaray, Victor Ruiz ile ilgileniyor!

Galatasaray, maaşını alamadığı gerekçesiyle Beşiktaş ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Victor Ruiz ile ilgileniyor. 

SPOR 18.07.2020, 11:04
Galatasaray, Victor Ruiz ile ilgileniyor!

Beşiktaş'ta top koşturan Victor Ruiz, maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti. 

Siyah-beyazlılar, yeni tip koronavirüs (Covid-19) döneminden önce savunma oyuncusuna ödenmesi gereken bir borcun olmadığını ve meseleyi Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (FIFA) taşıyacaklarını ifade etmişti. 

"Koronadan önce de maaş alamadım"

İspanyol futbolcu, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a ilk imza attığı ilk günden itibaren kendisine karşı olan sorumlulukların vaktinde yerine getirilmediğini veya ertelendiğini belirterek, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinden önce 4 aydan fazla bir süre maaşını alamadığını bildirdi. 

Yurt dışında yaşamını sürdüren bir şahsın böyle bir şeyle karşılaştığını hayal bile edemediğini kaydeden Victor Ruiz, kondisyonunu en iyi düzeyde tutabilmek amacıyla her gün antrenman yaptığını aktardı.

"Mart'tan sonra maaş ödememeye karar verdiler"

Victor Ruiz, siyah-beyazlı yönetimin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle Mart ayından beri maaş ödememeye yönelik karar aldığını ve sonuçların adil olup olmadığı hususunda tartışmaya girmekten uzak durduğunu ifade etti.

"Her şey yolunda gitmiyor"

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) yargılamasından önce tüm koşulları görüşeceğini belirten Victor Ruiz, temsilcilerinin kulüple birçok defa iletişime geçtiğini ve bir çözüme varmak amacıyla yoğun çaba harcadığını kaydetti. 

Victor Ruiz, taraftarlara kendisine verdiği destek nedeniyle teşekkürlerini sunarak, bunlar yaşanmasaydı Beşiktaş'ta kalmak istediğini ancak her zaman her şeyin yolunda gitmediğini belirtti. 

Sarı-kırmızlılar ile mi görüşüyor?

İspanyol futbolcunun, Galatasaray ile görüştüğü iddia edildi.

Türkiye'de bir süre daha kalmak istediği öğrenilen savunma oyuncusu ile sarı-kırmızılılar arasında yapılan görüşmelere önümüzdeki günlerde hız kazandırılacağı belirtildi. 

Çebi ne demişti?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Victor Ruiz'in Şubat ayına kadar olan tüm alacaklarını ödediklerini söylemişti.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından kendilerine esneklik tanındığını belirten Çebi, Victor Ruiz için açacakları davayı kazanacaklarını düşündüğünü ifade etmişti. 

Çebi, İspanyol futbolcunun başka bir kulüple anlaşmış olabileceğini kaydetmişti. 

Yorumlar (0)