Galatasaray transferi resmen duyurdu

Galatasaray, İsviçreli oyuncu Seferovic'in transferi için Portekiz ekiplerinden Benfica ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

SPOR 19.07.2022, 22:11 20.07.2022, 13:29
Galatasaray transferi resmen duyurdu

Galatasaray Spor Kulübü, İsviçreli oyuncu Haris Seferovic'in transferi için Portekiz ekibi Benfica ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Profesyonel oyuncu Haris Seferovic'in 2022-23 sezonu sonuna dek satın alma opsiyonluyla birlikte geçici transferi hususunda Benfica ile resmi görüşmeler yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi.
 

Piyasa değeri 8 milyon avro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 8 milyon avro olan 30 yaşındaki Boşnak asıllı İsviçreli futbolcu Seferovic, profesyonel kariyerine İsviçre’nin Luzern takımı altyapısında başladı. Zürich, Grasshoppers, Fiorentina, Neuchatel Xamax, Lecce, Novara, Real Sociedad ve Eintracht Frankfurt formaları da giyen Seferovic, 2017 yılında bedelsiz olarak Portekiz ekibi Benfica’ya transfer oldu. Benfica ile Portekiz Ligi’nde toplam 119 maça çıkan yıldız futbolcu, 57 kez ağları havalandırdı ve 19 asist üretti. 86 kez de İsviçre Milli Takımı’nın formasını giyen Seferovic, bu müsabakalarda 25 kez gol sevinci yaşadı. 

Yorumlar (0)