Galatasaray tek eksikle İstanbulspor deplasmanında

Lig lideri Galatasaray, 34. hafta maçında yarın İstanbulspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılarda bu maçta tek eksik bulunuyor, 4 oyuncu ise sarı kart sınırında.

SPOR 15.05.2023, 11:13 Hakan Öksüz
Galatasaray tek eksikle İstanbulspor deplasmanında

En yakın takipçileri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 5 puan önünde 73 puanla lider konumda olan Galatasaray, yarın saat 20.00'de İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Mücadele, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılacak.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucunu bekleyecekler

Okan Buruk önderliğindeki Galatasaray, bu maçı da kazanarak farkı 8 puana çıkarmak istiyor. Fenerbahçe'nin perşembe günü Trabzonspor ile yapacağı maçta puan kaybetmesini bekleyecek olan sarı-kırmızılılar, bu nedenle İstanbulspor'u net bir skorla mağlup etmek için sahaya çıkacak. 

İki takımın ligdeki durumu

Galatasaray, bu sezon oynadığı 31 maçın 23'ünü kazandı, sadece 4 maçta mağlubiyet aldı. İstanbulspor ise 10 galibiyet ve 16 mağlubiyet sonucunda 35 puan topladı. 35 puanlı İstanbulspor, düşme hattının 7 puan üzerinde 14. sırada bulunuyor. İstanbul temsilcisi, Galatasaray'ı yenerek düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Galatasaray'da 4 isim sarı kart sınırında

Sarı-kırmızılılarda tek eksik var. Sarı kart cezası bulunan Sacha Boey, bu maçta takımını yalnız bırakacak. Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Milot Rashica ve Sergio Oliveira ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bu maçta ceza görmeleri halinde Sivasspor karşısında forma giyemeyecekler.

Yorumlar (0)