Galatasaray taraftarına müjde: Onyekuru geliyor!

Toplam 1.5 sezon sarı-kırmızılı ekipte kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru, tekrar Galatasaray’a dönebilir. Teknik direktör Fatih Terim’in kadroda görmek istediği Nijeryalı futbolcunun, devre arasında takımı Monaco’dan ayrılacağı iddia edildi.

SPOR 26.10.2020, 20:12 27.10.2020, 02:01
Galatasaray taraftarına müjde: Onyekuru geliyor!

Teknik direktör Fatih Terim’in kadroda görmek istediği Nijeryalı futbolcunun, devre arasında takımı Monaco’dan ayrılacağı iddia edildi. 2019-2020 sezonunun devre arasında Galatasaray’a kiralık olarak gelen Henry Onyekuru, pandemi sebebi ile liglerin uzaması sonucu 2019-2020 sezonu bitmeden Monaco’nun yolunu tutmuştu. Monaco teknik direktörü Niko Kovac’ın gözüne bir türlü giremeyen Nijeryalı futbolcunun, ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Monaco’nun yeni hocası da gözden çıkardı

Kulübün eski teknik direktörleri Moreno ve Jardim’in ilk 11’de şans verdiği Henry Onyekuru, sezonun ilk maçlarında görev almış olsa da Niko Kovac’ın planları arasında yer almıyor.

Fransız medyası, Onyekuru’nun Monaco’da ilerleme kaydedemediğini ve ocak ayında çok büyük olasılıkla kiralık olarak başka bir takıma gönderileceğini yazdı. 

Sarı-kırmızılılar oldukça istekli

Kanatta huzlı bir futbolcuya gereksinim duyan Galatasaray’ın, Onyekuru’ya yeniden Galatasaray formasını giydirmek için bir kez daha girişimde bulunacağı bildirildi. Nijeryalı futbolcunun geçici transferi konusunda Monaco kulübü ile görüşme gerçekleştirilecek. 

Yorumlar (0)