Galatasaray siftah yaptı

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'daki kampta çıktığı üçüncü hazırlık karşılaşmasında Çekya'nın Sigma Olomouc takımını 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında çıktığı hazırlık müsabakalarındaki ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

SPOR 16.07.2022, 22:08
Galatasaray siftah yaptı

Maça as kadroyla başlayan sarı-kırmızılılar, ilk devrede orta sahada meşin yuvarlağa daha çok sahip olmasına karşın hücumda etkili olamadı. Kanatları iyi kullanamayan Galatasaray, rakibinin geliştirdiği ataklarda da gole müsaade etmedi ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle girdi.

Yunus Akgün'den 1 gol, 1 asist

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan sarı-kırmızılılar, 59'uncu dakikada öne geçti. Elabdellaoui'nin verdiği pasla ceza alanının sağ tarafında meşin yuvarlakla buluşan Yunus Akgün, düzgün bir vuruş yaparak topu uzak köşeden filelerle buluşturdu.

Galatasaray, 66'ıncı dakikada durumu 2-0'a getirdi. Kerem Aktürkoğlu'nun verdiği pasla sağdan ceza alanına giren Akgün, çizgiye kadar indikten sona meşin yuvarlağı içeri çevirdi. Gomis penaltı noktasında gelişine yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi.

Maçta daha sonra yakaladığı birkaç önemli pozisyondan netice alamayan sarı-kırmızılılar, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Hazırlık karşılaşmalarındaki ilk galibiyet

Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında çıktığı hazırlık müsabakalarındaki ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

Galatasaray, kamptaki ilk hazırlık müsabakasında Avusturya'nın Sturm Graz takımına 2-1, ikinci karşılaşmada ise Macaristan'ın MOL Fehervar ekibine 1-0 mağlup olmuştu.

Sarı-kırmızılılar, kamptaki son hazırlık mücadelesine ise önümüzdeki salı günü 19.00'da Çekya ekiplerinden Pardubice ile çıkacak.













Yorumlar (0)