Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne odaklandı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain ile evinde karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

SPOR 29.09.2019, 15:44 29.09.2019, 16:18
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne odaklandı

Süper Lig'in 6. haftasında derbide Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak son 30 sezonun en kötü performansına imza atan sarı-kırmızılı takımda dikkatler UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki Paris Saint-Germain (PSG) karşılaşmasına odaklandı.

Galatasaray, 1 Ekim Salı günü rakibi Paris Saint-Germain ile kendi sahasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına moraller bozuk başladı.

Sarı-kırmızılı takımın resmî internet sayfasında bulunan bilgilere göre ilk bölümde salonda çalışan Galatasaray ekibi, ardından sahaya çıkarak dayanıklılığa yönelik hedefli dar alan oyunları üzerinde çalıştı.

Galatasaray takımı, PSG (Paris Saint-Germain) karşılaşmasının son hazırlığını Pazartesi günü tesislerinde yapacak. Antrenman öncesi teknik patron Fatih Terim ile maça çıkacak bir futbolcu, saat 20.30'da basının karşısına çıkacak.

Paris Saint-Germain (PSG) Pazartesi günü İstanbul'a gelecek

A Grubu'nun ikinci maçında Galatasaray'a misafir olacak PSG (Paris Saint-Germain) Pazartesi (yarın) İstanbul'a gelecek.

Tıpkı Fatih Terim ve bir oyuncunun gerçekleştireceği gibi Paris Saint-Germain (PSG) Teknik Direktörü Thomas Tuchel ile maçta oynayacak bir PSG futbolcusu, maçın oynanacağı Türk Telekom Stadı'nda saat 18.15'teki basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayacak. Fransız ekibi, son antrenmanını basın toplantısından sonra statta gerçekleştirecek.

Yorumlar (0)