Galatasaray Salih Uçan'ı radarına aldı

Galatasaray sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan'ı eğer her şey planlandığı gibi giderse devre arasında kadrosuna dahil edecek.

SPOR 02.12.2020, 13:15
Galatasaray Salih Uçan'ı radarına aldı

Rizespor'u 4-0 yenip zirve yarışına devam eden sarı-kırmızılı ekipte Fatih Terim, devre arası yaklaşırken transfer aralığı öncesinde alınacak olan oyuncuları yavaş yavaş belirlemeye başladı.

Seri ve Lemina'nın takımdan ayrılması sonrası o bölgeye yalnızca Etebo'yu transfer eden Galatasaray yönetiminin, Terim'den gelmiş olan raporun ardından Alanyaspor'da oynayan eski Fenerbahçeli oyuncu Salih Uçan'ın peşinde olduğu kaydedildi.

Devre arasında transfer edilmek isteniyor

Sezonun sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki oyuncuyu devre arasında takımına almak isteyen yönetim, Alanya ekibiyle maddi olarak anlaşamazsa ligler bitince oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Teknik adamdan Regista vurgusu

Savunmanın önünde top dağıtacak bir isim arayan ve sezon başından bu zamana dek sıklıkla Regista vurgusu gerçekleştiren 68 yaşındaki teknik isim oluşan boşluğu Salih ile doldurmayı planlıyor.

Salih de takıma gelmek istiyor

Roma ve Fenerbahçe maceraları sonrası, seneler sonra tekrar büyük bir takımda oynayabilme imkanı bulacağı için mutlu olan Salih'in ekibe gelmeyi çok istediği ifade ediliyor.

Tarafların kısa bir zaman içerisinde anlaşma masasına oturması planlar arasında.

Yorumlar (0)