Galatasaray, Rize deplasmanında bu kez zorlanmadı!

Ligin 10. haftasında Çaykur Rizespor'a misafir olan Galatasaray, Diagne'nin hat-trick'i ve Taylan'ın golüyle rakibini 4-0 yenmeyi başardı.

SPOR 28.11.2020, 21:33
Galatasaray, Rize deplasmanında bu kez zorlanmadı!

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 4-0'lık skorla kazandı.

Galatasaray'a 3 puanı getiren goller, ilki penaltıdan olmak üzere 45+1, 52 ve 79. dakikalarda Senegalli santrafor Mbaye Diagne ile 86. dakikada Taylan Antalyalı'dan geldi.

Çaykur Rizespor'da Boldrin, 76. dakikada ikinci sarı kartını ve sonrasında kırmızı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

4-0'lık sonucun ardından galibiyet serisini 5 maça çıkaran ve söz konusu süreçte 4. galibiyetini almayı başaran sarı-kırmızılılar, puanını 20'ye çıkardı. 6 maç sonra mağlup olan Çaykur Rizespor ise 12 puanda kaldı.

Ligin 11. haftasında Galatasaray evinde Hatayspor'u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise İstanbul'da Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Diagne'den hat-trick

Müsabakada 3 gol atıp hat-trick yaparak yıldızlaşan Senegalli santrafor Mbaye Diagne, kariyerindeki 4. hat-trick performansını Çaykur Rizespor'a karşı kaydetmiş oldu.

Golcü santrafor, daha önce sarı-kırmızılılarda iki, Kasımpaşa'da bir ve Lierse'de de bir kez olmak üzere 4 kez hat-trick yapma mutluluğu yaşamıştı.

Sarı-kırmızılarda 7 eksik

Sarı-kırmızılılarda sakatlık ve yeni tip koronavirüs (COVID-19) vakaları sebebiyle 7 futbolcu forma giyemedi.

Galatasaray'da sakatlığı süren Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi ile yeni tip koronavirüs (COVID-19) testleri pozitif çıktığı için izolasyon programları süren Arda Turan, Omar Elabdellaoui, Younes Belhanda, Ryan Babel ve Okan Kocuk karşılaşmanın kadrosunda yer alamadı.

Yorumlar (0)