Galatasaray, Onyekuru transferine start verdi!

Fatih Terim, Beşiktaş karşılaşması sonrasında ocak ayında yapılacak olan büyük değişikliklerin sinyalini vermişti.  Sarı-Kırmızı takım, Onyekuru transferinin çalışmalarına şimdiden başladı.

SPOR 29.10.2019, 11:26 03.11.2019, 16:32
Galatasaray, Onyekuru transferine start verdi!

Dev derbi sonrasında ara transfer dönemini hedef alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyunu hızlandıracak bir transfer gerçekleştirmeyi planlıyor.

Henry Onyekuru geçtiğimiz yıl şampiyonlukta takıma büyük katkıda bulunmuştu. Takımda yeniden yer almasını isteyen deneyimli teknik direktör, yönetime de bu isteğini iletti.

Yaz aylarında transferi için çok çaba sarf edilen Onyekuru, Galatasaray'a gelmek için çok uğraşsa da kendisi için ödenen 15 milyon Euro karşılığında mecburen Monaco'ya imza atmıştı.

Fransa'da 4 karşılaşmanın sadece iki tanesinde ilk 11'de forma giyen ve 1 aydan uzun zamandır oyunda yer almayan Nijeryalı yıldızı yeniden transfer etmek isteyen Galatasaray ekibi, Onyekuru'yu kiralamak amacıyla çalışmalarına başladı.

Yorumlar (2)
Sebih 4 yıl önce
Fatih hocamız gerekeni yapiyor
Metin 4 yıl önce
Babel fren oldu iki bekimiz formsuz vede yaşlandı Terim oyuncuları şikayet ediyor hoca sen beş aydır ne yapıyorsun ilk gitmesi gereken sensin