Galatasaray olmadı, Fenerbahçe'ye geliyor!

Fenerbahçe’ye menajerlerden ilginç bir teklif sunuldu. Luiz Gustavo’nun bağlı olduğu menajerlik şirketi, Hertha’nın defansı Jordan Torunarigha’yı teklif etti. Hücum mevkisi için Galatasaray'ın gözdesi Alan, sarı-lacivertlilere sunuldu.

SPOR 08.01.2020, 09:33 12.01.2020, 15:34
Galatasaray olmadı, Fenerbahçe'ye geliyor!

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Damien Comolli, birçok oyuncuyla görüşmeler gerçekleştiriyor. Bir yandan da menajerler, stoper, sol bek ve hücuma oyuncu ararken, sarı-lacivertlilere peş peşe futbolcu önerileri geliyor. Bu isimlerden iki tanesi ön plana çıktı. Luiz Gustavo’nun menajerliğini de yapan ROGON Şirketi, Hertha Berlin’de forma giyen Jordan Torunarigha’yı kiralık olarak teklife sundu. 22 yaşındaki oyuncu, stoper olarak oynuyor. Sol ayaklı olan Torunarigha, güçlü fiziğiyle büyük beğeni topluyor. Genç yıldız, bu sezon Hertha’da 4 resmî maçta forma giydi.

Galatasaray renklerine bağlayamadı

Sarı-lacivertlilere teklif edilen hücum oyuncusu ise tanıdık bir oyuncu: Alan Carvalho... Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında Sambacı’yı kadrosuna katmak için uzun süre uğraşmış ancak başarılı olamamıştı. 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bu ayın sonunda sona eriyor. Menajeri Joseph Lee, fuftbolcusunun Fenerbahçe'ye gelebileceğini iletti. Hücumda her bölgede oynayabilen Alan Carvalho, Fenerbahçe tarafından değerlendirilecek.

Yorumlar (0)