Galatasaray maçı öncesi Karagümrük'e Kovid-19 şoku: 2 futbolcu pozitif

Fatih Karagümrük'ten bugün yapılan açıklamada, Galatasaray maçı öncesi futbolcularından Lucas Biglia ve Fabio Borini’nin Kovid-19'a yakalandığı açıklandı.

SPOR 09.04.2021, 17:12 09.04.2021, 17:14
Galatasaray maçı öncesi Karagümrük'e Kovid-19 şoku: 2 futbolcu pozitif

Süper Lig'de 34. haftada, Galatasaray ile deplasmanda mücadele edecek olan Fatih Karagümrük'te 2 futbolcunun Kovid-19 testi pozitif çıktı.

2 önemli oyuncu Galatasaray deplasmanında yok

Fatih Karagümrük Kulübü'nün, resmi sitesi ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Galatasaray maçınden önce yapılan Kovid-19 testleri sonucunda, futbolculardan Lucas Biglia ve Fabio Borini’nin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığı duyuruldu. Açıklamanın devamında futbolcuların sağlık durumu hakkında bilgi veren Fatih Karagümrük, futbolcuların genel durumunun iyi olduğunu, tedavi ve izolasyon uygulamalarının evlerinde devam edildiğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yeni çıkan Karagümrük, ligde 48 puanla 8. sırada yer alırken cumartesi günü deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile karşılaşacak. Kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan Borini ve Biglia, bu maçta forma giyemeyecek.

Yorumlar (0)