Galatasaray, lig sonuncusu MKE Ankaragücü'ne mağlup oldu

Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü'ne İbrahim ve Lobjanidze'nin kaydettiği gollerle 2-1 yenilerek, şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı.

SPOR 03.03.2021, 21:15
Galatasaray, lig sonuncusu MKE Ankaragücü'ne mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı kazanan, 2-1'lik skorla ev sahibi ekip oldu.

Kerem'in golü yetmedi

MKE Ankaragücü'ne 3 puanı getiren golleri; dakikalar 45+1'i gösterdiğinde penaltıdan İbrahim Akdağ ve dakikalar 55'i gösterdiğinde Saba Lobzhanidze kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise dakikalar 90+2'yi gösterdiğinde Kerem Aktürkoğlu'dan geldi.

Mostafa Mohamed kızardı

Sarı-kırmızılılarda Mostafa Mohamed, dakikalar 57'yi gösterdiğinde İbrahim Akdağ'a dirsek attığı gerekçesi ile kariyerinde ikinci defa kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

Seri son buldu

Bu neticenin ardından Galatasaray'ın 8 maçlık galibiyet serisi son buldu. Hikmet Karaman, Fatih Terim karşısında ilk defa galip geldi. 

Ligde 6 hafta sonra kazanan sarı-lacivertliler, puanını 23'e yükseltti. Galatasaray ise 57 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu MKE Ankaragücü, Fatih Karagümrük'e misafir olacak. Galatasaray ise Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.





Yorumlar (0)