Galatasaray, liderlik için Sivas deplasmanında

Fenerbahçe ile liderlik yarışı veren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında yarın Sivasspor deplasmanına çıkacak. Okan Buruk'un öğrencileri, Avrupa Konferans Ligi'nde fırtınalar estiren Sivasspor'u deplasmanda yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. İşte kritik maça dair detaylar...

SPOR 28.12.2022, 11:14 29.12.2022, 11:25 Hakan Öksüz
Galatasaray, liderlik için Sivas deplasmanında

Pazar günü sahasında ağırladığı İstanbulspor'u, Batefimbi Gomis'in golleriyle 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den devralan Galatasaray, yarın Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Trabzonspor yenilgisinin ardından dünkü maçta Hatayspor'u 4-0'lık skorla geçen Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 

Sivasspor-Galatasaray maçı saat kaçta?

Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılıların hedefi, Sivasspor deplasmanından 3 puan çıkararak liderlik koltuğunu geri almak. Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak maç, yarın (perşembe) saat 17.00'de başlayacak. Kritik mücadele, beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

İki takım arasında 33'üncü randevu

Galatasaray ile Sivasspor, lig tarihinde 32 kez karşılaştı. Bu maçlardan 19'u, Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. 7 maçta Sivasspor galip geldi, 6 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray bu maçlarda rakip fileleri 68 kez havalandırdı. Sivasspor ise Galatasaray'a 43 gol attı. Sivas'ta oynanan maçlarda Sivasspor'un 6-5 üstünlüğü bulunuyor.

Yorumlar (0)