Galatasaray, Kenan Karaman'ı listeye aldı!

Galatasaray, Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman'ı istiyor. 

SPOR 30.10.2020, 11:15 30.10.2020, 11:22
Galatasaray, Kenan Karaman'ı listeye aldı!

Süper Lig'de ara transfer sürecinin başlamasına iki ay daha var. Söz konusu transfer süreci için şimdiden harekete geçen Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim ile konuya ilişkin bir görüşmede bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim, kadroda büyük oranda değişikliğe gidilmesini amaçlıyor.

Teknik Direktör Terim'in en fazla istediği futbolcular arasında Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman'ın bulunduğu biliniyor. Bu nedenle Galatasaray yönetiminin, Kenan Karaman ile görüşme yaptığı öğrenildi. 

Sezon bitiminde Düsseldorf ile sözleşmesi sona erecek olan Kenan Karaman'ın, sarı-kırmızılılar ile görüşmelerine devam ettiği bildirildi. 

Galatasaray için istekli

Galatasaray'ın Kenan Karaman'ı makul bir bonservis bedeli ile kadrosuna dâhil etmeye çalışacağı ifade edildi. Düsseldorf'un fiyat artırması durumunda Kenan Karaman'ın sezon bitiminde boşa çıkacak olması avantaj olarak değerlendirilecek. 

Kenan Karaman'ın sarı-kırmızılılarda oynamaya istekli olması, söz konusu kulüp için de önemli bir fırsat. 

"Türk kulüplerinden teklifler geliyor"

26 yaşındaki futbolcu, daha önce yaptığı bir açıklamada, Türkiye'den kendisine birçok teklif geldiğini, dolayısıyla mutlu hissettiğini çünkü Türkiye'deki futbola ilişkin olumlu görüşlere sahip olduğunu ifade etmişti. 

Kenan Karaman, A Milli Takım'da muhteşem bir dostluk ortamı olduğunu, oyuncuların birbirlerine ciddi derecede bağlı olduğunu ve söz konusu ortamın kendisini etkilediğini söylemişti.

Bu nedenle futbol kariyerini Türkiye'de sürdürme düşüncesine ılımlı yaklaştığına dikkat çeken Kenan Karaman, herhangi bir kulüp adı vermesinin doğru olmayacağını, sadece kendisiyle ilgilenen kulüplerin bulunduğunu söyleyebileceğini aktarmıştı.

Kenan Karaman, yeni bir heyecan yaşamak istediğini ancak kulübünün kendisinden bazı beklentileri olduğunu, bu nedenle orta bir yol bulunması gerektiğini belirtmişti. 

Yorumlar (0)