Galatasaray, Kayserispor'u farklı geçti

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Galatasaray, deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u Falcao ve Onyekuru'nun (2) kaydettiği gollerle 3-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

SPOR 13.03.2021, 21:12
Galatasaray, Kayserispor'u farklı geçti

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Hes Kablo Kayserispor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan müsabakayı misafir ekip Galatasaray 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Onyekuru ve Falcao'nun maçı

Konuk ekibi öne geçiren golü, dakikalar 44'dü gösterdiğinde Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao kaydetti. Sarı-kırmızılıların ikinci golünü, dakikalar  81'i gösterdiğinde Henry Onyekuru attı. Henry Onyekuru, maçta dakikalar 89'u gösterdiğinde kaydettiği golle karşılaşmanın skorunu tayin etti.

2 maçın ardından galibiyet

2 maç sonra kazanan Galatasaray, puanını 61'e çıkardı ve 1 maç fazlasıyla, ilk sırada yer alan Beşiktaş ile aradaki puan farkını 2'ye düşürdü. Hes Kablo Kayserispor ise 2 maç sonra yenildi ve 31 puanda kaldı.

Galatasaray, ligdeki bir sonraki maçında Çaykur Rizespor'u misafir edecek. Hes Kablo Kayserispor ise Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak.









Yorumlar (0)