Galatasaray "karton taraftar" projesini başlatıyor!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle birçok gelirden mahrum kalan Galatasaray, hem statta atmosfer meydana getirmek hem de para kazanmak amacıyla "karton taraftar" projesini başlatmaya yönelik karar aldı. 

SPOR 19.05.2020, 15:44
Galatasaray "karton taraftar" projesini başlatıyor!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ertelenen Süper Lig maçları, 12 Haziran günü tekrar başlayacak.

Seyircisiz olarak yapılacak mücadeleler sırasında atmosfer oluşturmak isteyen Galatasaray, Avrupa'daki bazı takımların hayata geçirdiği "karton taraftar" uygulamasını başlatmaya yönelik karar aldı. 

Sarı-kırmızılı kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, tribünde fotoğrafının bulunmasını isteyen taraftarların 149 lira (Kombine sahibiyse 123 lira) ücret ödemesi gerektiğini bildirdi. 

İşte o açıklama...

"23. şampiyonluk yolunda tribünlerde takımını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlarımız, Galatasaray tarihinde unutulmaz bir kampanyanın parçası olacak. Bu kapsamda taraftarlarımızın baskılı fotoğrafları, son üç iç saha maçında tribünlerimizde konumlandırılacak. Covid-19 salgını sebebiyle ara verilen Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu, ertelenen maçlar haziran ayında seyircisiz olarak kaldığı yerden devam edecek. Normalleşme sürecinde, futbolcularımızın ve taraftarlarımızın alışık olduğu dolu tribünleri tekrar hayata geçirmek amacıyla "Sensiz Olmaz Galatasaray" kampanyasını başlatmış bulunuyoruz.

www.sensizolmazgs.com adresi üzerinden kampanyaya katılan taraftarların baskılı fotoğrafları, Galatasarayımızın evinde oynayacağı son 3 iç saha maçında tribünlere konumlandırılacak. 'Galatasaraysız olmaz, sensiz hiç olmaz!! sloganıyla başlatılan kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar www.sensizolmazgs.com adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek. Kampanya, kombine sahiplerine özel indirim ile 123 TL’den satış sunulurken, genel satış rakamı ise 149 TL olarak açıklandı.

Yurt içi ve yurt dışından olmak üzere sarı kırmızılı renklere gönül vermiş on binlerce taraftarın yoğun katılımının beklendiği kampanyada taraftarlar; dilerlerse aileleri, arkadaşları kısaca sevdikleri ile tribünde yan yana oturma fırsatına da sahip olacak. 19 Mayıs Salı günü başlayan kampanyaya katılan taraftarlar tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü www.sensizolmazgs.com adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.

Taraftarların #SensizOlmazGalatasaray hashtagi ile sosyal medya hesaplarından baskılı fotoğraflarını paylaşmaları beklenirken, Galatasaray ruhu her yeri dolduracak."

Yorumlar (0)