Galatasaray kafilesine coşkulu karşılama

Galatasaray, Süper Lig'in 36'ncı haftasında bugün Ankaragücü ile oynayacağı maç için başkent Ankara'ya geldi. Haftaya Fenerbahçe'nin beş puan önünde giren sarı-kırmızılılar, Ankaragücü deplasmanından üç puanla ayrılması halinde diğer karşılaşmaların neticesine bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

SPOR 30.05.2023, 01:05 30.05.2023, 12:53
Galatasaray kafilesine coşkulu karşılama

Esenboğa Havaalanı'na inen sarı-kırmızılı kafile, bir grup taraftar tarafından karşılandı.

Taraftarlar, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve oyunculara sevgi gösterisinde bulundu. Deneyimli teknik adam, fotoğraf çektirdiği bazı taraftarların formasını imzaladı.

Galatasaray kafilesi, havaalanından ayrılarak kalacağı otele geçiş yaptı. Otelde kafileye 1905 AGS Başkanı Ahmet Faruk Ünlüsoy ve yönetim kurulu mensuplarınca çiçek takdim edildi.

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan Ankaragücü-Galatasaray karşılaşması saat 20.00'de başlayacak.



Galatasaray mutlu sona çok yakın

Şampiyonluk için Fenerbahçe ile yarışan sarı-kırmızılılar, Ankaragücü maçıyla şampiyonluğunu ilan edebilir.

Haftaya sarı-lacivertlilerin beş puan önünde giren sarı-kırmızılılar, Ankaragücü deplasmanından üç puanla ayrılması halinde diğer karşılaşmaların neticesine bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

Sarı-kırmızılılar, puan kaybetmesi durumunda ise Fenerbahçe'nin evinde Antalyaspor'a puan yitirmesini bekleyecek.

Galatasaray'ın puan kaybı yaşaması, Fenerbahçe'nin ise galip gelmesi halinde ise düğüm 4 Haziran'da Nef Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında çözülecek.

Yorumlar (0)