Galatasaray kader maçına çıkıyor!

Galatasaray, Club Brugge karşısında final niteliğinde maça çıkacak. Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi kesinleşen sarı-kırmızılı takım, Avrupa Ligi umutlarını yeşertmek için Belçikalı rakibini yenmesi lazım...

SPOR 26.11.2019, 09:09 12.01.2020, 16:15
Galatasaray kader maçına çıkıyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta bugün başlıyor. Galatasaray, Club Brugge'ü konuk edecek. Devler Ligi'nde şansı kalmayan sarı-kırmızılı takımın tek şansı Avrupa Ligi... Galatasaray, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Club Brugge'ü mağlup ederse üçüncü olacak.

Yenildiği takdirde Galatasaray'a, son hafta PSG deplasmanında alınacak galibiyet dahi yetmeyecek.

Sarı-kırmızı takım, aynı zamanda bu sezon Kupa 1'deki ilk golünü atmak istiyor.

Kadroda sıkıntı yaşanıyor

Galatasaray’da kritik karşılaşma öncesi kadro sıkıntısı yaşanmaya devam ediyor. Emre Taşdemir, Ahmet Çalık ve Jimmy Durmaz'ı listeye eklemeyen Galatasaray'da Nzonzi cezalı; Falcao, Andone, Luyindama, Şener ve Babel'i sakatlığı devam ediyor. Fatih Terim, boşluluğu genç yıldızlarda doldurmaya çalışacak.

Club Brugge'de ise Mbaye Diagne kadroda yok

Galatasaray’ın, Club Brugge karşılaşmasına şu 11 ile çıkacağı tahmin ediliyor:

Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Lemina, Ömer, Feghouli, Belhanda, Emre Mor, Adem

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Brugge karşılaşmasından önce organize edilen basın toplantısında sakat oyuncuların çokluğundan yana oldukça dertliydi.

Club Brugge karşılaşmasına çok sayıda eksikle çıkacaklarını dile getiren Fatih Terim “Futbol hayatınızda çok az karşılaşacağınız bir durumla karşı karşıyayız. Emre, Jimmy, Ahmet gibi oyuncuları listeye yazamadık. Nzonzi cezalı… İspanya'daki maçta atılan Yunus da cezalı… Sakatlıklarımız fazla… Falcao, Babel, Andone, Şener, Luyindama… Muslera büyük ihtimalle antrenmanda bizimle olacak. Deneyeceğiz ama büyük ihtimalle yarın Club Brugge maçında oynayacak” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)