Galatasaray'ın sorunlu çocuğu: Babel

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle transferi gerçekleşen Ryan Babel, istenilen performansı gösteremezken, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarından dolayı tepkilerin odak noktası oldu.

SPOR 09.11.2019, 12:30
Galatasaray'ın sorunlu çocuğu: Babel

Fatih Terim, diğer tüm oyuncuları gerekli gördüğünde yedek bırakmasına rağmen Babel’e hep forma şansı verdi. 15 karşılaşmada da forma giyen Hollandalı yıldız, Terim’in kendisine duyduğu güvenin karşılığını bir türlü veremedi. Yılda 3 milyon Euro maaş alan Babel’in taraftarlardan tepki gören davranışları şu şekilde:

Yıllardır saç takıntısıyla adından söz ettiren Ryan Babel, sarı-kırmızılı takımda da sık sık saç şeklini ve rengini değiştiriyor. Son zamanlarda yıldız oyuncunun oynadığı futbol ve attığı goller değil, pembeye boyadığı saçlarının rengi gündemde yer aldı.

babel ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş'a karşı yenilgiye uğradıkları derbinin ardından Donk ve Lemina ile beraber arkadaşlarının doğum günü kutlamasına katıldı. Dansözlü partinin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, teknik heyet normal karşılayıp herhangi bir reaksiyon vermedi.

Arkadaşlarının doğum günü partisinde dansöz oynattığı için eleştirilerin hedefi olan Hollandalı yıldız Babel, Çaykur Rize maçı öncesi Florya’dan Donk’la beraber bir fotoğraf paylaştı. Instagram’dan paylaşılan fotoğrafa, “Dansözleri bekliyoruz, nerede?” diye yazdı.

babel ile ilgili görsel sonucu

Fatih Terim, bütün karşılaşmalarda forma şansı verdiği Babel’den, aynı zamanda takıma liderlik yapmasını talep etti. Ancak yıldız oyuncu bu konuda da başarılı olamadı. Beşiktaş derbisinde herkesin gözü önünde Younes Belhanda ile tartışma yaşadı.

Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı’nda 4-2 galibiyet elde etiği Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında kaydettiği golün ardından taraftarlara, “Siz konuşmaya devam edin” şeklinde el kol işaretlerinde bulundu. Bu hareketiyle adeta, “Sizi dinlemiyorum” dedi.

babel ile ilgili görsel sonucu

Real Madrid karşılaşmasının oynanacağı gün sosyal medyadan eski kulübü Beşiktaş’a göndermede bulundu. Liverpool’un 6 Kasım 2007 tarihinde Beşiktaş’ı 8-0 yenilgiye uğrattığı karşılaşmanın videosunu paylaşan Babel, Real Madird karşılaşmasında sahanın en kötü futbolcularından birisi olarak forma giydi.

 

Yorumlar (0)