Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne İkinci Ön Eleme Turu'ndan başlayacak olan temsilcimiz Galatasaray'ın, bu eleme turundaki rakibi PSV Eindhoven oldu.

SPOR 16.06.2021, 14:56 16.06.2021, 15:02
Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için 3 ön eleme oynayacak olan Galatasaray’ın İkinci Ön Eleme Turu’ndaki rakibi belli oldu.



Rakip Hollanda devi PSV Eindhoven

Bugün TSİ ile 13.00'te çekilen kurada temsilcimiz Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Elem Turu'ndaki rakibi Hollanda devi PSV Eindhoven oldu. İki takım arasında oynanacak olan ilk maç 20-21 Temmuz'da Hollanda'da, rövanş maçı ise 27-28 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak.

Galatasaray, nasıl gruplara kalabilir?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmesi için ilk önce 2. ön elemeyi, ardından 3. ön elemeyi ve son olarak Play-Off'taki rakiplerini elemesi gerekiyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne ikinci turda PSV’ye elenerek veda ederse bu seneki Avrupa macerası son bulacak. Fakat, PSV’yi eleyerek ikinci turu geçtikten sonra  3. ön elemede elenmesi hâlinde Avrupa Ligi Play-Off'una kalacak. Galatasaray, ikinci ve üçüncü ön eleme turunu geçip Play-Off turunda elenirse direkt olarak Avrupa Ligi gruplarına katılacak.

Yorumlar (0)