Galatasaray'ın listesindeki ön liberolar belli oldu!

Galatasaray'da başkan adaylarının transfer çalışmaları devam ederken, gözler orta sahaya çevrildi. Sarı kırmızılı ekibin özellikle de ön libero alanına ciddi bir takviye yapmak istediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Galatasaray’ın listesinde yer alan 4 futbolcunun kim olduğu öğrenildi.

SPOR 30.05.2022, 13:22 31.05.2022, 14:58
Galatasaray'ın listesindeki ön liberolar belli oldu!

Hangi başkan ve hangi teknik direktör başa gelirse gelsin Galatasaray'ın öncelikle çözmesi gereken önemli bir problemi var. Sarı kırmızılı Aslan’ın bir numaralı problemi ön libero... 11 Haziran tarihinden sonra birçok konu Galatasaray için sırasıyla belli olacak. Fakat liglerin bitmesi ile bütün takımlar transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Burak Elmas, transfer için talimat verdi

Başkan Burak Elmas'ın Galatasaray takımının rakiplerinden geri planda kalmaması için scout ekibine bütün hazırlıkları yapmaları talimatında bulunduğu ortaya çıktı.

Futbolcular ile ön görüşmeler yapıldı

Scout ekibi, oyuncular ile ön görüşmeleri yaptı. Seçilecek olan yönetime bu görüşmeler rapor halinde de sunulacak. Kulübün içerisinde bulunduğu mali şartlar da göz önünde tutularak bonservisi elinde bulunan futbolcular araştırılıyor.

Galatasaray ön libero transferine öncelik verecek

Bu sezon özellikle de orta sahada büyük problem yaşayan Galatasaray, ön libero transferine daha öncelik verecek. Habere göre; bonservisi elinde bulunan ve temmuz başı itibari ile boşa çıkacak olan oyuncuları araştıran scout ekibinin, şimdiden dört isimi belirlediği öğrenildi.

Ön liberodaki isimler belli oldu! İşte o futbolcular…

Galatasaray’ın ön liberosuna dahil olması planlanan 4 isim belli oldu. Tecrübesi ile öne çıkan dört isimden hangisi Galatasaray’a gelirse gelsin takımın orta sahadaki sıkıntısının son bulması bekleniyor. İşte ön liberoya gelmesi beklenen o isimler…

Damac'tan ayrılan ve Ocak'tan beri bonservisi elinde bulunan Filipe Augusto.

Hoffenheim'la sözleşmesi sona eren Florian Grillitsch.

Manchester United takımından ayrılan Nemanja Matic.

Eski dost, Jean Michael Seri.

Yorumlar (0)