Galatasaray'ın hazırlık maçında gol yağmuru

Süper Lig'in 9'uncu haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşılaya gelecek olan Galatasaray, hazırlık müsabakasında TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı.

SPOR 12.10.2021, 19:27
Galatasaray'ın hazırlık maçında gol yağmuru

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan müsabakaya Fatih Öztürk, Van Aanholt, Alpaslan Öztürk, Assunçao, Babel, Nelsson, Oğulcan Çağlayan, Marcao, Aytaç Kara, Emre Kılınç ve Diagne 11'i ile çıktı.

İstanbulspor ise Jekmir Topallı, İsmail Şahinbaş, Ologo, Tuncer Duhan Aksu, Caner Öztürk, Eslem Öztürk, Mertan, Berkay Görmez, Atakan Gündüz, Rroca, Muammer Sarıkaya ve Emir Kaan Gültekin 11'i ile oynadı.

İlk yarıda karşılıklı goller

Konuk ekip Mertan Caner Öztürk'ün golüyle 1-0 geçti, Diagne kazanılan penaltı atışını gole çevirerek skora eşitliği getirdi. İstanbulspor Rroca'nın penaltı atışından golüyle bir kez daha öne geçerken, Galatasaray Diagne ile ağları bir defa daha havalandırdı ve maçın ilk yarısı 2-2 beraberlikle sona erdi. 

Taraftardan tam destek

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Babel, girdiği ikili mücadelenin ardından İstanbulspor'un 28 yaşındaki orta sahası Ferhat Yazgan ile tartıştı. Çok sinirlenen ve rakibinin boğazına sarıldığı gözlenen Hollandalı yıldızı takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.

Müsabakanın ikinci devresinde İstanbulspor Emir Kaan'ın golüyle 3-2 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikası içinde bir defa daha penaltı kazanan Galatasaray'da Babel meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve maç 3-3 beraberlikle son buldu.

Sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarlar, sahadaki tribünü tamamen doldurdu ve takımlarına tam destek verdi.























Yorumlar (0)