Galatasaray'ın eski yıldızı Katar'a gidemedi!

Katar'a devre arası kampı için gitmek isteyen PSV'de oynayan Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma'nın pasaport sorunundan dolayı ülkeden çıkış yapamadığı belirtildi.

SPOR 05.01.2020, 11:15 12.01.2020, 16:09
Galatasaray'ın eski yıldızı Katar'a gidemedi!

Hollanda basınında, devre arası kampı için Katar’a giden PSV ekibinin Bruma olmadan yolculuğu gerçekleştirmek zorunda kaldığı yer aldı.

Haberin ayrıntılarında Bruma’nın pasaportunun süresinin bittiğini ve bu nedenle uçağa binişinin engellendiği belirtildi. Shiphol Havalimanı’nda pasaport kontrolünde durum anlaşılmasından sonra Bruma olmadan PSV takım kafilesinin Katar’a uçtuğu yazıldı.

Katar’ı ziyaret edebilmek için en az 6 ay geçerli bir pasaportun olması gerektiği söylenirken, PSV yöneticilerinin durumu düzeltmek için yoğun çaba sarf etsede kararın değişmediği de gelen haberler arasında yer aldı. Ayrıca bu profesyonellikte bir takımın bir futbolcunun pasaportu ile ilgili böyle bir konuda nasıl hata yaptığı da Hollanda’da tartışma konusu oldu.

Yaşananlardan sonra Bruma’nın pasaportundaki sorunun çözülmesini beklediği, Pazar veya pazartesi günü Katar’a gidebileceği ifade edildi.

Yorumlar (0)